La cerca de Google

La cerca de Google ara admet fluxes en directe amb Indexing API, dades estructurades segons una agencia seo barcelona.

Viu contingut de vídeo stream? Aquí teniu una nova manera d’obtenir més exposició per a aquest contingut a Google Search i Google Assistant.

Google va anunciar que ara suporta un millor descobriment de livestreams a Google Search i Google Assistant. Aquests fluxos en directe poden aparèixer als resultats de la cerca en un carrusel i tenir una etiqueta en viu com a publicacions de blocs en directe més antigues que Google havia tornat l’any 2015.

Dades estructurades de viure. Perquè els vostres xats es mostrin als resultats de cerca de Google, heu de marcar-los amb les noves dades estructurades de Livestream. La funció livestream afegeix una distinció en directe a les miniatures de vídeo als resultats de la cerca. Aquestes dades estructurades indicaran a Google quan el vídeo està en directe o quan s’inicia la transmissió.

Quin tipus de contingut és això? Aquests són exemples que Google ha donat per a quin tipus de contingut es pot reproduir en directe: esdeveniments esportius, espectacles de premis, videos d’influència i videojocs.

API d’indexació. Atès que les transmissions en viu són “en directe” i, per tant, en temps real, Google necessita una manera de comunicar-vos quan la música en directe estigui en directe. Per accelerar la indexació d’aquest contingut, Google ha obert la seva Indexing API per a aquest tipus de contingut. Google va dir que utilitzar aquesta API “garantirà que Google rastreeu el vostre missatge ràpid ràpidament”. Podeu obtenir més informació sobre com funciona el contingut de la reproducció en viu aquí.

L’API d’indexació també s’utilitza per als URL de publicació de feines.

Per què importa? Si publiques livestreams, ja sigui esdeveniments esportius, espectacles d’adjudicació, videojocs o altres esdeveniments, voldreu consultar aquestes noves dades estructurades i Indexing API per obtenir més visibilitat dels vostres vídeos a la Cerca de Google i Google Assistant.